Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0226-312743
  • kantoor@kramerverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0226-312743

Inboedelwaardemeter: bereken het zelf

Een inboedelwaardemeter is een hulpmiddel om op eenvoudige en objectieve wijze de waarde van jouw inboedel vast te stellen. Je kunt er heel eenvoudig mee uitrekenen wat de verzekerde waarde van jouw inboedel zou moeten zijn. En wanneer je deze waardemeter invult en aan ons 'verzendt' geven de meeste verzekeringmaatschappijen een garantie tegen onderverzekering af. Een veilig gevoel.

Let op! De inboedelwaardemeter kan alleen gebruikt worden als het netto maandinkomen van de hoofdkostwinnaar maximaal € 4850 bedraagt en/of het woonoppervlak niet groter is dan 300 m2

Kom je er niet uit? Bel ons even. Wij zullen je er graag mee helpen.

Algemene vragen
Bijtellingen (indien deze niet apart zijn verzekerd)

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van Kramer & Co. Verzekeringen en Geldzaken V.o.F. Voor zover nodig wordt Kramer & Co. Verzekeringen en Geldzaken V.o.F. hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

Puntentelling
+
+
+
x

En zodra je alle vragen hebt beantwoord en op 'verzenden' drukt, krijgen wij de gegevens direct digitaal binnen. Wij kunnen ze dan onmiddelijk verwerken.Gelijktijdig ontvang je een kopie in je eigen e-mailbox. Dan weet je zeker, dat ook wij de gegevens hebben ontvangen. 

We maken het je graag gemakkelijk!