Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0226-312743
  • kantoor@kramerverzekeringen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0226-312743

Verzekeren

Ieder mens loopt risico's. De een wat meer dan de ander. En daarmee vertellen we jou niets nieuws. Want dat wist je al.

Maar de vraag is, hoe we met die risico's om gaan. Want verzekeren is geen doel, het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven, in de wetenschap dat de grote klappen door een verzekeringmaatschappij zullen worden opgevangen.

Die rust en die wetenschap dat alles goed geregeld is, kan alleen ontstaan wanneer: 

  1. Die risico's eerst goed in kaart zijn gebracht
  2. Uitgebreid is gekeken welke risico's je zelf zou kunnen dragen
  3. Goed is gekeken welke verzekeringsoplossingen de rust kunnen geven waar je naar op zoek bent. 

En dat is nou ons dagelijks werk. Sterker nog, dat werk vinden wij heel erg leuk: inventariseren, oplossingen bedenken en vooral goed vergelijken. Want als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat verzekeringmaatschappijen onderling enorm verschillen. In voorwaarden en premies, maar vooral ook in hun manier van werken.

Wij kennen de weg in verzekeringsland. En juist dat maakt de kans dat de polis en de verzekeringmaatschappij die wij samen met jou kiezen ook precies dat doet wat je er van verwacht. Daar staan we voor.

Een extra stukje zekerheid

En eigenlijk ontstaat er dan nog een extra stukje zekerheid:de wetenschap, dat je altijd op ons kunt terugvallen, wanneer er problemen zouden ontstaan. Bij schade bijvoorbeeld. Want als je dat wenst, zijn wij vanaf nu jouw persoonlijk financieel adviseur.

Zullen we een afspraak maken? Dat kan bij ons op kantoor. Maar ook gewoon bij jou op kantoor of thuis. Dan gaan wij je helpen aan dat rustige gevoel, de wetenschap alles goed geregeld te hebben.

Neem contact met ons op!